Reference

S spletnim razvijanjem se ukvarjam še od časov, ko je bil Javascript povečini predstavljan kot nevarna novotarija. Od takrat se je seveda veliko spremenilo, zato sedaj posedujem napredno znanje Javascripta, skupaj z novostmi iz jQuery sveta in povezanih frameworkov, poleg tega pa seveda tudi znanje CSS3, HTML5.

Na strežniški strani imam največ izkušenj z .NET okoljem v okusu C#, predvsem v MVC3 in MVC4, skupaj s podatkovnimi rešitvami, ki bazirajo na Entity Frameworku.

Poleg tega razvijam tudi spletne strani, največkrat na osnovi WordPressa, zanje pa tudi razne vtičnike (plugine) in gradnike (widgets).

V preteklosti sem sodeloval pri razvoju raznih aplikacij, kot so EnerEye pri podjetju RRC, spletnih aplikacijah za Mobitel pri podjetju Klika, poleg tega pa tudi pri raznih spletnih straneh, kot so npr.

Sem tudi predavatelj pri Slodug.si, ravno tako pa sem predaval tudi na NTK konferenci 2013 na Bledu o knjižnici SignalR.

Trenutno tako sodelujem pri razvoju industrijskih podpornih aplikacij pri podjetju Kolektor Sinabit, kjer svoje znanje tudi posredujem naprej.